Boligjobordningen 2016 • Midtjysk Snedker- & Tømrerforretning ApS

Energiforbedringer

Med boligjobordningen – også kendt som håndværkerfradraget – i 2016 og 2017 har du mulighed for et fradrag for håndværksydelser på 12.000 kr. pr. person over 18 år i din husstand. Tilskuddet er tiltænkt grønne boligforbedringer og dækker kun arbejdstimer og således ikke materialer.

Konkret er regeringen og forligspartierne blevet enige om at indføre fradragsret for en række nye grønne ydelser fx.:
– Efterisolering af tag
– Udskiftning af vinduer og terrassedøre
– Hulmursisolering og isolering af gulve
– Energirådgivning

Fradraget kan også benyttes til arbejder udført på fritidshuse.

Når du modtager et tilbud fra os vil vi også informere dig om hvordan og i hvor stort omfang du kan benytte dig af fradragsmulighederne.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget på <a href=”https://www.fm.dk/temaer/boligjobordning” target=”_blank”>Finansministeriets hjemmeside</a> eller læse den komplette oversigt over fradrag på <a href=”https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947018″ target=”_blank”>SKATs hjemmeside</a>.

About The Author